Tech-floor is ons vloeren merk. Bent u op zoek naar een mooie vloer voor woning- en of projectgebruik, dan hebben wij vast de juiste!

Duko levert via Tech-Floor prachtige PVC vloeren, en Betonstuc vloeren van hoge kwaliteit die onderhoudsvriendelijk en slijtvast zijn. Ons assortiment is leverbaar in diverse kleuren en met verschillende patronen.

PVC vloeren

De afkorting ‘pvc’ staat voor ‘polyvinylchloride’. Het is een soort kunststof die begin 19e eeuw bij toeval is ontdekt, toen iemand per ongeluk een fles met een ander materiaal blootstelde aan zonlicht. Pas een eeuw later begon men pvc te gebruiken in commerciële toepassingen en inmiddels is pvc een materiaal dat wordt gebruikt in ontelbare producten, bijvoorbeeld in het huishouden. Iedereen kent de pvc-buizen die elektrische bedrading bij elkaar houden. Maar ook kozijnen, speelgoed en regenkleding zijn vaak gemaakt van pvc.

Waarom is een pvc-vloer de juiste keuze?

Pvc is een materiaal dat heel geschikt is voor op de vloer. De pvc-vloeren van Tech-floor minimaliseren contactgeluiden en zijn geschikt voor vloerverwarming. Daarnaast zijn pvc-vloeren zeer hygiënisch, vochtbestendig en gemakkelijk schoon te maken.
De pvc-vloeren van Tech-floor zijn gemakkelijk zelf te leggen. De pvc-vloeren van Tech-floor hebben de mooiste prints en een voelbare structuur, zodat het  nauwelijks van echt hout te onderscheiden is.

Veel keuze in pvc-vloeren

Op zoek naar een mooie vloer? Bij Tech-floor heeft u keuze uit een ruime collectie voor een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

 

Base Beton vloeren

IJzersterk, waterdicht, hygiënisch én onderhoudsvriendelijk: niet voor niets is betonstuc een zeer geliefd alternatief voor tegelwerk in keukens, badkamers en toiletruimtes. De betonstuc van BaseBeton wordt bovendien naadloos aangebracht, wat slijtage voorkomt.

Hiermee onderscheidt BaseBeton zich van alle andere producten op de markt waarmee u een stoere en industriële betonlook kunt creëren. Een tweede unieke eigenschap van onze betonstuc is dat het op alle ondergronden te gebruiken is. Zelfs bestaand tegelwerk is een prima basis voor de betonstuc van BaseBeton.

Uw voordeel? U wordt niet opgezadeld met moeilijk en tijdrovend sloop- en breekwerk. U vlakt het tegelwerk simpelweg uit, waarna de betonstuc meteen kan worden aangebracht. Op deze manier realiseert u al binnen twee dagen een strakke betonlook muur of vloer.

Wilt u exact weten hoe snel wij uw keuken, badkamer of toilet een nieuwe uitstraling kunnen geven? Onze medewerkers komen graag langs om uw specifieke situatie te beoordelen en stellen daarna samen met u een gedetailleerde planning op. Bekijk hieronder de film over Base Beton.