EEN PURE, ROBUUSTE BETONLOOK IN UW WOON- KAMER, BADKAMER OF TOILET

Base Beton

IJzersterk, waterdicht, hygiënisch én onderhoudsvriendelijk: niet voor niets is betonstuc een zeer geliefd alternatief voor tegelwerk in keukens, badkamers en toiletruimtes. De betonstuc van BaseBeton wordt bovendien naadloos aangebracht, wat slijtage voorkomt.

Hiermee onderscheidt BaseBeton zich van alle andere producten op de markt waarmee u een stoere en industriële betonlook kunt creëren. Een tweede unieke eigenschap van onze betonstuc is dat het op alle ondergronden te gebruiken is. Zelfs bestaand tegelwerk is een prima basis voor de betonstuc van BaseBeton.

Uw voordeel? U wordt niet opgezadeld met moeilijk en tijdrovend sloop- en breekwerk. U vlakt het tegelwerk simpelweg uit, waarna de betonstuc meteen kan worden aangebracht. Op deze manier realiseert u al binnen twee dagen een strakke betonlook muur of vloer.

Wilt u exact weten hoe snel wij uw keuken, badkamer of toilet een nieuwe uitstraling kunnen geven? Onze medewerkers komen graag langs om uw specifieke situatie te beoordelen en stellen daarna samen met u een gedetailleerde planning op.

Leginstructie Base Beton vloeren

Stap 1

Om te beginnen wordt de ondergrond voorgestreken met de BaseBeton Primer. Bij een zuigende ondergrond wordt deze primer één op één verdund met water.

Stap 2

De eerste laag BaseBeton wordt, in een zo gelijkmatig mogelijk dikte, aangebracht met een speciaal spackmes. Deze eerste laag is bepalend voor de uitstraling van de uiteindelijke BaseBeton afwerking.

Stap 3

Wanneer de eerste laag BaseBeton handdroog is, wordt de tweede laag aangebracht. Ook voor het aanbrengen van deze laag wordt een spackmes gebruikt. Voor iedere vierkante meter wordt er (om en nabij) een kilo BaseBeton gebruikt.

Stap 4

De BaseBeton wordt opgeschuurd met een excentrisch roterende schuurmachine. Hierbij wordt schuurpapier met een korrel van 120 of 80 gebruikt. Aansluitend wordt het geschuurde oppervlak met een industriële stofzuiger stofvrij gemaakt.

Stap 5

Voor het gewenste eindresultaat wordt de betonstuc afgewerkt met een BaseBeton Coating. Deze wordt aangebracht met een twee-componenten nylon roller.